Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Sogneudflugt 2022

Sogneudflugt 2022


# Tidligere arrangementer
Udgivet af Anni Kellermann, mandag d. 2. maj 2022, kl. 00:00

Har du lyst til at deltage i årets sogneudflugt, der denne gang går til Kongernes Jelling. Så er det Søndag d. 12 Juni du skal sætte kryds i kalenderen. Der er afgang fra Skjørring kirke kl. 11.30, fra Sjelle kirke kl. 11.45 og fra Skivholme kirke kl. 12.00, Det er nødvendigt med tilmelding, da deltagerantallet er begrænset af pladserne i bussen. Tilmelding foregår efter "først til mølle" princippet og skal ske senest d. 5. Juni til Margit Kristensen. Det kan gøres enten på telefon: 61 69 55 47 eller på mail: Margit.g.Kristensen@gmail.com.

Der venter os en spændende dag med rundvisning i den flotte kirke, foredrag på museet og mon ikke også vi i bedste vanlig stil skal nyde en kop kaffe med kage undervejs. Vi skal selvfølge også se de verdensberømte runesten og have lidt tid til at gå rundt på egen hånd og udforske eller bare nyde det smukke Monumentområde med de to gravhøje og den tilhørende palisadeindhegning der tilsammen dækker et område på cirka 20 fodboldbaner. 

Turen går hjemad igen ved 17-tiden og vi forventer at være tilbage ved Skivholme kirke kl. ca.18 og efterfølgende ved Sjelle kirke og til sidst Skjørring kirke. Vi håber, at vi ses d. 12 juni - vel mødt. 

/Aktivitetsudvalget